Arka Sokaklar 653. Bölümde hareketli anlar yaşandı! Rıza Baba ve ekip örgütü çökertebilecek mi?

Arka Sokaklar, merakla beklenen 653. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 653.bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 654. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 654. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı?? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
09 Aralık 2023 - 00:45
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan “Arka Sokaklar” 653. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 653. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Özel Harekat mensubu olan Mehmet, can arkadaşı İbrahim’i ve onun nişanlısını hain bir pusuda kaybeder. Arkadaşının intikamını almaya yemin eden Mehmet’i zorlu bir mücadele beklemektedir.

Ekibimiz Sadullah’ı, MİT’e teslim edip tüm bağlantılarını etkisiz hale getirir; ama, Sadullah’ın onlara bir sürprizi olacaktır. Nazike'nin internet fenomeni Rengin’i takip etmesi evde hoş karşılanmaz. Ta ki Rengin, Hüsnülerin evine gelene kadar.

Erkek arkadaşı tarafından şiddet gören Sedef, kendisini koruyan Kadir’den çok etkilenir. Birce ise, bu işten pek hoşlanmayacaktır.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 15 Aralık cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin