Arka Sokaklar 656. Bölümde Seval ekibe hızlı bir giriş yaptı! Rıza Baba ve ekibi yılbaşında neler yapacak?

Arka Sokaklar, merakla beklenen 656. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 656.bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 657. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 657. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı?? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
23 Aralık 2023 - 00:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 656. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 656. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Narkotik Komiseri Burcu ekibe dahil olur. Bundan sonra onu zorlu görevler beklemektedir. Cansu’nun Emre’ye olan kızgınlığı bir türlü bitmez. Emre kendini affettirmeye çalışacaktır.

Uyuşturucu bağımlısı Okan satıcılara borçlanmıştır. Kız arkadaşı Seçil bu yüzden tehlikeye düşecektir. Teröristler tarafından kızı kaçırılan Mevlüt kızını bulmanın yollarını arar. Bu durum acılı babayı Şehmuz’la yüzleştirecektir.

Serdar’ın halası Elif’i almak için çıkagelir. Aylin ikilemde kalacaktır. Hostes Merve ekibimize muhbirlik yapar. Hüsnü’ye ilgi duyan Merve onun başına bela olacaktır.

Rıza Baba ve ekibi yeni yıla Kibariye ile giriyor...

Kanal D, yılbaşına özel eğlenceli yapımlarını izleyicileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar’ın Yılbaşı Özel Bölümü’ne ünlü sanatçı Kibariye konuk oluyor. Rıza Baba ve ekibinin Kibariye şarkıları ile yeni yıla gireceği bölümde izleyicilere müzik ziyafeti yaşatılacak.

"Türkiye’nin Kanalı" Kanal D, yılbaşı kutlamalarına bu sene erken başlıyor. Her cuma yeni bölümleri ile ekrana gelen Arka Sokaklar, 2023 yılının son haftasında 28 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de “Yılbaşı Özel Bölümü” ile ekrana geliyor.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile Perşembe akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin