Arka Sokaklar 660. Bölümde Seval, Mehmet'i bastı! Başak ölüyor mü?

Arka Sokaklar, merakla beklenen 660. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 660. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 661. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 661. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
20 Ocak 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 660. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 660. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arda borç batağından kurtulmak için yanlış üstüne yanlış yapınca Rıza’nın ve ekibin haklı tepkisiyle karşılaşır, ayrıca hakkında soruşturma başlatılır. 

Sokakta perişan vaziyette bulunan genç kadın ve çöpe attığı bebeği hastaneye kaldırılırlar. Olayın esas faillerini bulmak için titiz bir araştırmayı yürüten ekibimiz sonuç karşısında şaşkındır.

Yağız Pınar’la evlenmek ister. Bunun için önce Rıza’dan icazet alması gerekmektedir. Genç Feriha, bahis çetesine borçlanan kuzenini bu beladan kurtarmak için kendince bir plan yapar. Hüsnü’nün aldığı reklam teklifi ailede coşku ve sevinçle karşılanır. Gelecek paranın nasıl harcanacağına dair herkesin kendince bir fikri vardır.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 26 Ocak Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin