Arka Sokaklar 663. Bölümde Ekip, kaçırılan depremzede kızı dedesine kavuşturdu!

Arka Sokaklar, merakla beklenen 663. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 663. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 664. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 664. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
10 Şubat 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 663. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 663. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hüsnü’nün adına yatırım fonu açıp esnaftan para toplayan Tufan’ı yakalamak için operasyon düzenlenir. Mehmet’in yıllar önce yakaladığı Ramiz, kızı Melek’i bulmak için Mehmet’ten yardım ister.

Çocukluk aşkı Özge yıllar sonra Kadir’in karşısına çıkar. Ama o artık eski Özge değildir. Yağız’ın annesi Yağız ve Pınar evlendikten sonra çocukların da onlarla yaşamasını istemez.

Müstakbel kayınvalidesinin kendi hayatlarına müdahale etmesi Pınar’ı sinirlendirir. Hatay depreminde ailesini yitiren küçük Zeynep İstanbul’a kaçırılmış ve bir aileye satılmıştır. Ekibimiz Zeynep’i dedesine kavuşturmak için Hatay’ın yolunu tutar.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 16 Şubat Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin