Arka Sokaklar 669. Bölümde Arda canlı bombaya dönüştü! Ekip suikastı engelleyebilecek mi?

Arka Sokaklar, merakla beklenen 669. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 669. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 670. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 670. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
23 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 669. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 669. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aylin yaralı olarak hastaneye kaldırılır, bu durumdan en çok etkilenen elbette Hakan olacaktır. Serra ve Şadi arkalarında bıraktıkları parayı tekrar ele geçirmek için ekibimizle kıran kırana bir çatışmaya girerler. Bu onların son çırpınışları olacaktır.

Fidye istemek için yabancı uyruklu vatandaşları kaçıran çeteyi bulmak için Rus polisi, ekibimizden yardım ister. Eşine şiddet gösteren bir adamı etkisiz hale getirmek isteyen Fırat yaralanır. Hastanede ifadesini almaya gelen Seval komiserden çok etkilenmiştir.

17 yaşındaki Edanur’un cesedi çöpte bulunur. Ekibimiz konuyu araştırdıkça kan dondurucu gerçeklerle karşı karşıya kalacaktır. Bu sırada yeni bir düşman İstanbul’u kana bulmak için planlarını hızlandırır. Rıza ve ekibi, zamanla kıran kırana bir mücadeleye girişecektir.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 29 Mart Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin