Arka Sokaklar bu hafta iki yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Kanal D'nin fenomeni Arka Sokaklar bu hafta 2 yeni bölümüyle 2 gün ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki Arka Sokaklar 648.bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 649. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 649. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı?? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
17 Kasım 2023 - 12:09
Kültür Sanat

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, bu hafta hem cuma hem de pazartesi akşamı iki yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor.

23-11/17/dila8135.jpg

Başladığı günden bu yana başarısından ödün vermeyen Arka Sokaklar kendisi adına sürpriz bir ilke imza atacak. Bu akşam 649. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi ayrıca 20 Kasım Pazartesi günü de yine yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

İLGİLİ İÇERİK

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda ise; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.

23-11/17/arka-sokaklar.jpg

Arka Sokaklar 649’uncu bölümüyle 17 Kasım Cuma (bu akşam), 650’nci bölümüyle de 20 Kasım Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin