Arka Sokaklar dizisinde son durum ne? Dizi dün neden ekrana gelmedi?

Kanal D'nin başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun bulunduğu Arka Sokaklar dizisinde yeni gelişmeler yaşandı. Peki Arka Sokaklar dizisi bitecek mi? Arka Sokaklar dizisi kanal mı değiştirecek? Arka Sokaklar dizisi reyting kurbanı mı olacak? Arka Sokaklar dizisi ekrana gelecek mi? Arka Sokaklar dizisi ne zaman yayınlanacak? Arka Sokaklar dizisinin konusu ne? Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar dün neden yayınlanmadı mı? Arka Sokaklar neden yok?

Volkan Usta
14 Ocak 2023 - 09:52
Kültür Sanat

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar bir süredir ekrandan uzak kaldı. Yaşanan gelişmelerinden ardından dizinin akıbetinin ne olacağı soruluyordu. İşte detaylar!

Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle 45 gün ara veren Arka Sokaklar dizisi İnanoğlu’nun sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle diziye yeniden başlama planları bir kez daha ertelendi. Geçtiğimiz haftada ekibe zam yapıldığı ve sete çıkılacağı bilgisi gelmişti ancak bu plan da maalesef gerçekleşmedi İlker İnanoğlu’nun babasına diziyi devralmayı teklif ettiği fakat usta ismin bu fikre sıcak yaklaşmadığı öğrenildi.

Arka Sokaklar 636. Bölüm İzle

60 gündür çekimleri yapılmayan ve ara verilen dizide hala belirsizlik sürerken, Kanal D’nin bir final kararı almadığı biliniyor. Yapım şirketi Erler Film bekleme süresinin uzaması sebebiyle oyuncularına gelecek yeni teklifleri değerlendirebileceklerini söyledi. Dizinin yeniden sete çıkma kararının alınması durumunda da müsait olan oyuncularla yola devam edileceği belirtildi.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin