Arka Sokaklar dizisine ara veriliyor! Yapım şirketi sebebini açıkladı!

Kanal D'nin uzun soluklu fenomen dizisi Arka Sokaklar'dan bomba bir haber gündeme geldi. Arka Sokaklar ara mı veriyor? Arka Sokaklar neden ara verecek? Arka Sokaklar ne zaman ara verecek? Arka Sokaklar'ın 638. Bölümünde neler yaşanacak? Arka Sokaklar'ın 637. bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Arka Sokaklar'ın konusu ne?

Volkan Usta
16 Kasım 2022 - 10:00
Kültür Sanat

Kanal D'nin 17 sezondur devam eden dizisi Arka Sokaklar'dan flaş bir haber gündeme geldi. Dizi ara mı verecek? İşte detaylar!

Gelen bilgilere göre, kanal ödeme yapmadığı için yapım şirketi bu sezon için bir ara verme kararı almıştı. Diğer bir ara verme kararının da aynı gün Star'da yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yüksek reytingleri olduğu söyleniyordu. Ancak Erler Film'den ödeme yapılmadığı iddiaları yalanlandı, fakat diziye 45 gün ara verileceği bilgisi doğrulandı.

22-11/16/arka-sokaklar-2.jpg

Dizinin ara verme sebebiyle alakalı bilgi veren yapım şirketi, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına girileceğini açıkladı.

Yapımını Erler Film’in üstlendiği, Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin