Arka Sokaklar dizisine yeni mafya babası

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da yeni mafya babasını kim canlandıracak?

Sibel Karagöl
25 Ocak 2017 - 21:56
Magazin

11 sezondur yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Arka Sokaklar'da Kenan Aslan karakterini canlandırmak için bir süredir aranan oyuncu kesinleşti.

Daha önce reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Viktor rolünü canlandıran usta oyuncu Kaya SensevArka Sokaklar dizisinde Rıza Baba ve ekibinin durdurması gereken mafya babasını canladıracak.

17-01/25/kay.jpg

Geçen hafta Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarındaki terör saldırısı işleyen ve izleyenlerin tüylerini diken diken eden dizide İstanbul’un yurt dışından gelmiş en büyük mafya babası, Kenan Aslan yurt dışı istihbarat teşkilatları ile bağlantılı büyük bir silah tüccarı olarak sıkça adından bahsettirecek.

Ekranlarda fırtına gibi esen Arka Sokaklar 425. bölümüyle 27 Ocak Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin