Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler

Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. İsimsizler'in konusu ve detayları haberimizde.

Sibel Karagöl
25 Ocak 2017 - 19:58
Magazin

Yapımcılığını Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici’nin üstlendiği Kanal D’nin iddialı yapımlarında biri olmaya hazırlanan dizi "İsimsizler"in yönetmen koltuğunda ise Filinta dizisinden tanıdığımız Osman Kaya oturuyor. 

“Bu vatanın isimsiz kahramanları asla tükenmez” sloganıyla ekranlara gelecek dizinin senaryosu Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugöl ve Hale Çalap'ın işbirliği ile yazılıyor.

17-01/25/is-1485363633.png

Dizinin Konusu

Dizide  genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayı olan Fatih'in, aldığı bir haberle hayatı değişir. Virankaya Kaymakam'ının şehit edilmesiyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerine atanan Fatih, gönüllü olarak Virankaya'ya atanmak ister. İsimsizler'de vatanına sevdalı bir kaymakam ve 7 kişilik ekibinini hikayesini anlatacak.

Es Film ile Barakuda Film ortak yapımı olan İsimsizler’in ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz açıklanmayan İsimsizler'in, ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olacağına şüphemiz yok. Dizi hakkında daha fazla bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin