Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanında evlilik

Cesur ve Güzel'in yarın akşam yayınlanacak 11. bölümü heyecanla bekleniyor. Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanları yayınlandı. Cesur ve Sühan yıldırım hızıyla evleniyor.

Sibel Karagöl
25 Ocak 2017 - 19:14
Yeni Bölüm

Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam yayınlanacak 11. bölümü heyecanla beklenen Cesur ve Güzel'de şok gelişmeler yaşandı. Cesur ve Sühan her şeye rağmen yıldırım hızıyla evleniyor. 

17-01/25/ces.Jpeg

Geçtiğimiz bölümde  babasının kendisini kaçırması karşısında babasından intikam almak isteyen Sühan, Cesur’a evlilik teklifi etmişti.  İkilinin nikah masasına oturduğu an, Sühan kimliğinin ne zaman otelden alındığını sorar ve Cesur'un gizli planının da evlilik olduğunu anlar. Ama yinede evlilik kararından vazgeçmez. Nikah şahidi Korhan ise kardeşinin sevdiği adamla evlenmesini tercih edeceğini sçylediğinde, Sühan'ın cevabı izleyicileri şok etti. Sühan hem sevdiğim adamla evleniyorum hem de babamdan intikam alıyorum diyerek bir taşla iki kuş vurduğunu belirtti.

Cesur ve Güzel 11. Bölüm Fragmanı

Cesur ise bu evliliğin nedenleri ne olursa olsun, Sühan için her şeyin en iyisini istemektedir ve bugünü özel yapmak için elinden geleni yapmaktadır.

Heyecan dozu yüksek sahnelere alışık olduğumuz Cesur ve Güzel'in 11. bölümü, romantik anların yaşanacağının sinyalini verdi. 

Bu sırada ise Sühan'ın aldığı karardan hiç hoşlanmayan ama eli kolu bağlı olan Tahsin Korludağ'ın, sağlık sorunlarıyla ortaya çıkıyor. Tahsin'in yaşlı kalbi bu olayı kaldırabilecek mi?  Peki, Cesur ve Sühan evliliği dengeleri nasıl değiştirecek?

Cesur ve Güzel 11. 2. Bölüm Fragmanı

Cesur ve Güzel dizisinde şaşırıtıcı gelişmeler yaşanan 11. bölümü yarın akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin