Arka Sokaklar dizisinin oyuncularından samimi itiraflar geldi!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, bugün yayınlanacak olan bölümüyle 500. bölüme imza atıyor.

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 16:06
Magazin

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, 13 yıldır hiç hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Başrollerinde Özgür Ozan, Zafer Ergin ve Şevket Çoruh'un yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, bu akşam yayınlanacak olan bölümüyle 500. bölüme imza atacak.

Arka Sokaklar dizisinin 500. bölüme özel kutlaması için muhteşem bir gecede buluşan dizi oyuncularının birçoğu uzun yıllardır bir arada. Dizi devam ederken evlenen, sette evlenen, çocuk sahibi olanlar da oldu. Arka Sokaklar dizisinin, Rıza Baba'nın da dediği gibi "Biz bir aileyiz" lafına uygun olan yayın hayatı, bu akşam taçlanıyor. 

18-12/21/arka-sokaklar-500.png

Arka Sokaklar dizisinin oyuncularından samimi itiraflar!

Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları, 500. bölüme özel olarak kendileriyle yapılan röportajda, 500 bölüm önceki rolünüze bir şey söylemek isteseniz bu ne olurdu? sorusuna çok samimi cevaplar verdiler.

Zafer Ergin: "Aferin, iyi bir dizi seçmişsin!"

Şevket Çoruh: "Mesut kaç! Bu dizi seni gömecek oğlum!"

Özgür Ozan: "500 bölüm süreceğini bilsem Hüsnü Çoban’a da Özgür Ozan’a da aynı şeyi söylerdim: Keşke bir krediye girseydin!"

Ekipte en komik oyuncu kim?

Zafer Ergin: "Özgür Ozan"

Şevket Çoruh: "Özgür Ozan"

Özgür Ozan: "Ozan Yurdakul"

En dakik oyuncu kim?

Zafer Ergin: Tabii ki ben!

Şevket Çoruh: Ben

Özgür Ozan: Ben

Sizce Türker İnanoğlu’nun sektördeki en büyük farkı nedir?

Zafer Ergin: "Onun zekası ve bilgisiyle yaptığı yapımları görüyorsunuz. Üzerine daha ne söylenebilir? Yeşilçam efsanesi…"

Şevket Çoruh: "Tecrübe… Bence Türker abi duruyordu, sektörü onun çevresine ördüler. Yani o kadar işin başından beri var. Bu kadar tecrübe elbette bir fark yaratacaktır."

Özgür Ozan: "Türker İnanoğlu’nun sektördeki yerini bilmeyen yoktur sanırım. Türker İnanoğlu için oyuncunun yeteneğinden çok nasıl insan olduğu daha önemlidir. Sizinle sohbet ederken oturmanıza kalmanıza, ahlakınıza dikkat eder."

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin