Arka Sokaklar dizisinden 500. bölüm kutlaması!

Kanal D ekranlarının 13 sezondur başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden dizisi Arka Sokaklar, 500. bölümlerini muhteşem bir ekip yemeğiyle kutladı.

Merve Mutlu
21 Aralık 2018 - 15:20
Magazin

Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, bu akşam yayınlanacak olan bölümüyle 500. bölüme imza atacak.

13 sezondur yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisi, reyting listelerindeki yerini de uzun yıllardır korumayı başardı. Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları, 500. bölümlerini kutlamak için bir araya geldiler. 

18-12/21/evket.png

Dizide Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisiyle ilgili;

Ne söyleyelim? 13 sene, 13 sezon. Kanal D ekranlarında. Baya bir tarih yani. Bugün de 500. bölüm nedeniyle böyle kutlama yapacağız. Doğru bir şey yapılmış demek ki. Evlenenler, set içinde evlenip çocukları olanlar, ikinci çocukları olanlar...  Dediğim gibi tüm ekip arkadaşlarımıza, Türker İnanoğlu'na, izleyicilerimize çok teşekkür ediyoruz."

dedi.

Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan da

"Çok az oyuncunun başına gelebilecek bir durum bu. Biz de bunun şaşkınlığı içerisindeyiz. İlk bize söylendiğinde biz gülmüştük tabii. 500 bölüm devam eden bir dizi bu güne kadar olmadığı için, 13 senedir, maaşallahımız var."

dedi. 

18-12/21/zafer-ergin.png

Rıza Baba karakteriyle izleyenlerin gönlüne taht kuran Zafer Ergin de,

"Bütün anıların içinde hepimiz yoğrulduk. Kaç defa öldük kaç defa dirildik. Gömüldük, çıktık, yaralandık hastanelere yattık. Benim bir tek şikayetim var özel hayatımda bir denge kuramadım. Sürekli eşim değişiyordu ama şimdi en nihayet kurduk dengeyi." 

18-12/21/turker-1545397342.png

Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun da katıldığı gecede, Arka Sokaklar dizisiyle ilgili olarak;

"Yediden yetmişe tepeye adar giden bir başarının mükafatıdır bu. İnşallah daha iyi şartlarda daha iyi bir şekilde.. Şartlar derken kendimi kast ediyorum rahatsızlığımdan dolayı. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılarımla.." ifadelerinde bulundu. 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin