Merve Mutlu
24 Mart 2021 - 13:25
Gündem

Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren ve sık sık kadrosuna yeni oyuncuların katıldığı hikayesi ile 15 yıldır yayın hayatına devam ederek Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olmayı başaran Arka Sokaklar'ın kadrosunda korona paniği yaşanıyor.

21-03/24/arka-sokaklar.png

Yapımı Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizinin kadrosuna yeni bir isim konuk olmaya hazırlanıyor. Yeni bölümleri cuma akşamları yayınlanan dizi sevilerek izlenmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı!

21-03/24/yusra-geyik.png

Arka Sokaklar dizisinde 15 yıldır rol alan ve Hüsnü Çoban'ın kızı Gazeteci Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı. Çekimlerini tamamladığı için bir haftadır sette olmayan Geyik, ateşi yükselince test yaptırdı. Sonuç pozitif çıkınca da evde karantinaya girdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin