Arka Sokaklar sezon finali yapıyor

Sevilen aksiyon dizisi Arka Sokaklar, yaz tatiline giriyor.

Berfu Özlen
08 Haziran 2017 - 12:20
Gündem

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. 

Bayramdan önce tatile girecek

2006 senesinden beri ekranlarda olan polisiye aksiyon dizisi Arka Sokaklar'ın ne zaman sezon finali yapacağı merak ediliyordu. Dizinin Rıza Babası, Zafer Ergin, yeni sezonun da müjdesini verirken, sezon finali tarihini de açıkladı.

Zafer Ergin, Arka Sokaklar'ın 12. sezon ile önümüzdeki sene yoluna devam edeceğini müjdeledi. "Arka Sokaklar'da konu bitmez dizi devam edecek" diyen usta sanatçı, çekimlerin devam ettiğini belirtti ve ekledi, "Dizi setinden geliyorum. Bayramdan önce sezon finali yapacağız."

Dizinin oyuncu kadrosu

Sevilen dizinin kadrosunda, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgün Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz, Figen Evren, Özlem Çınar, Nazlı Tosunoğlu, İpek Yaylacıoğlu, Hülya Kalebayır Çelik, Can Başak ve Boğaç Aksoy var. Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı dizinin yönetmeni Orhan Oğuz. Senaryo ise, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Ömer Genç'in kaleminden çıkıyor.

Arka Sokaklar konusu

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin