resim yok
17 Mayıs 2013 - 00:00

Kanal D’de ekrana gelen sevilen polisiye- macera dizisi “Arka Sokaklar”ın oyuncu kadrosuna Volkan Ünal da dahil oldu.

 

Geri dönüyor!


Serdar Taşpınar geri dönüyor, üstelik de müdür olarak!

Volkan Ünal, hatırlanacağı gibi, Rıza Baba'nın (Zafer Ergin) kısa süreli sürgünü sırasında ekibe yeni amir “Serdar Taşpınar” karakteri olarak atanmıştı.

 

Müdür olarak!

Ekipteki kimseyle, özellikle de Mesut'la (Şevket Çoruh) bir türlü yıldızı barışmayan Serdar Amir, bu sefer müdür olarak geri dönüyor!

Vedat Müdür'ün emekliye ayrılmasının ardından Rıza Baba ve ekip, artık Serdar Müdür'e bağlı olarak çalışacak ve tabii ki işleri hiç kolay olmayacak!

Serdar Taşpınar karakterini canlandıran Volkan Ünal; dizinin 24 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 288. bölümü itibariyle ekibe geri dönecek ve önümüzdeki sezon da ekiple birlikte olacak.

Dizide bu hafta neler yaşanacak?

Metin ve Tunç, okul çıkışı dershaneye giderler. Tekin yalnız kalır ve söylenmeye başlar. O sırada caddede park etmekte olan bir bayana yardım eder. Bayan şoför de Tekin’i değnekçi sanır ve bahşişini verir. Sonrasında park eden diğer araç sahipleri de Tekin’e para vermeye başlayınca, Tekin bu kısa yoldan para kazanma olayını sever. Birkaç arkadaşını daha alıp değnekçiliğe başlar. Ancak o caddenin bir mafyası vardır.
[reklam]
Eski TEM ekiplerinden, özel harekatçı Selvi, geçmişte bir canlı bomba eyleminde bacağını kaybetmiştir. Hastane tarafından kendisine protez bacak verilir. Ancak sonrasında hastane Selvi’ye bacağı geri vermesiyle ilgili dava açar. Dava açma sebebi ise, terörle mücadele kanununa uygun şekilde çatışmaya girmemesi, olay esnasında etrafta gerekli tertibatı alamaması ve bomba imha ekibi çağırmamasıdır. Selvi’nin rahmetli eşi de kendisi gibi polistir. Murat ve Zeynep ile arkadaşlardır. Selvi’nin bacağını kaybettiği operasyonda hep beraber çatışmaya girmişlerdir.

İcra memurları Selvi’nin çalıştığı kargo şirketine bacağı almaya gelirler. Selvi delirir, arabasına atladığı gibi soluğu hastane müdürünün karşısında alır. Kargo şirketine Selvi’yi ziyarete gelen Murat ve Zeynep de olayı duyunca fırlayıp hastaneye Selvi’nin peşine giderler.

Pınar ve Ali evlerini kiraya vermeye karar verirler. Bir emlakçıyla anlaşıp kiracı adaylarıyla görüşmeye karar verirler. Gelen adaylar arasında ikisi de farklı kişileri beğenirler. Ve karar veremezler. 17 Mayıs Cuma Günü Saat 20:00'de Kanal D'de.

 

Yeni bölüm fragmanını izlemek için tıkla

 


 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ (06-12 MAYIS) DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin