resim yok
17 Mayıs 2013 - 00:00

Yavuz Bingöl evlenemiyor! Niye mi?

 

Cihangir'de görüntülendi


Sevilen türkücü Yavuz Bingöl, oyuncu Pelin Batu ile birlikte önceki akşam Cihangir'de bir araya geldi.

 

Soruları yanıtladı

Bir mekanda oturan ikiliden Yavuz Bingöl, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayarak:

“Pelin’in yeni bir programı başlayacak. Onun için işle ilgili konuştuk” dedi.

 

Sağlık durumu pek iyi değil!

Yürümekte zorluk çektiği gözlenen ve sıcak havaya rağmen boynundaki atkıyla dikkat çeken Bingöl, boynunda ağrı olduğunu ve hareket etmekte zorlandığını belirtti.

 

Evleniyor mu?


Şarkıcı Öykü Gürman ile evlenecekleri yönünde haberler çıkan Bingöl, bu konuyla ilgili olarak:

“Tabi ki böyle bir isteğimiz var. İnşallah olur fakat şu an Öykü'nün de benim de albüm çalışmalarımız var. Onun için düğüne daha var” diye konuştu.

Bingöl'ün rol aldığı Karagül dizisi ise bugün ekranlara gelecek bölümle kaldığı yerden devam edecek.

 

İşte dizide bu hafta neler olacağına dair kısa özet:
[reklam]
Ebru, Rüzgar’ın konaktan ayrılmasına dayanamayıp bayılan Kadriye’ye ilk müdahaleyi yapar. Becerisi  Narin ve Baran’ı şaşırtırken Özlem’in durumdan istifade etmesine sebep olur.

Recep’in evinde gizlenen Melek’i son anda yakalayan Kendal, bunun acısını hem kardeşinden hem de Recep’ten fena çıkarır. Ada ve Maya peşlerindeki polisi atlatmaya çalışırken daha büyük bir olayla karşılaşırlar. Narin’in altınlarının eksik olduğunun ortaya çıkması, konakta kıyametin kopmasına sebep olur ve Ebru’ya zor anlar yaşatır.

Ayşe’yle Halfeti’den ayrılmak üzere yola çıkan Sibel, otogarda aldığı bir haberle donakalır. Ayşe’yi okulda bulamayıp hayal kırıklığına uğrayan Baran, Recep’ten hesap sormak için Fırat’ın evine gider. Ama onu hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

 

 

UMUTSUZ EV KADINLARI BİTİYOR MU? DETAYLAR BURADA!

 

KARAGÜL 8. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin