resim yok
09 Temmuz 2011 - 00:00

Ünlü oyuncu Çağla Kubat Alaçatı’da antreman yaparken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Arka Sokaklar sezon finalinde oynadığı Elif Komiser’în ölmesiyle diziden ayrılan aynı zamanda milli sörfçü olan Çağla Kubat antrenmanlara başladı.

DÜNYA ÇAPINDA 5.’YİM

Alaçatı’da kendi açtığı Sörf okulunda çok yoğun bir programla çalıştığını belirten Çağla Kubat
” Sörf de artık futbol gibi lig haline getirildi. Aynı zamanda dünya çapındaki yarışmalara da katılıyorum. Dünya şampiyonasında 3 ayak oldu. Şuanda 5. Sıradayım. Diğer ayak Alaçatı’da benim okulumda olacak.” Dedi.

Oynadığı reklam filmi sorulan Çağla Kubat “ Reklam firması Alaçatı’da gerçekleştirdiği sörf yarışlarını daha fazla duyurmak istiyor. Bizde bunun için çalışıyoruz.10 sonra yayınlanmaya başlayacak. Türk Halkının desteğini bekliyoruz.” Dedi. Çağla Kubat bu reklam filminin sörf sporunu duyurmak için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

HİÇ BİR SORUNUM OLMADI

Çağla Kubat Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasıyla ilgili olarak “ Ekip ile aramızda hiçbir sorun yaşanmadı. Onların çekimleri Ağustos’un ikinci yarısında başlıyordu ama bu yıl temmuz sonu gibi olacak. Yarışlarımla çakıştı o nedenle diziden ayrılmak zorunda kaldım. Yoksa Erler film ile hiçbir problem olmadı.” Dedi.

“Sörf oyunculuktan daha mı önemli sizin için?” sorusuna Çağla Kubat “ Dizide benim için çok önemliydi. Yarışlara setten çıkıp gidiyordum. İkisi de benim için önemli”

Çağla Kubat yeni projeleri için “Sörf çalışmalarına önem veriyorum. Arka Sokaklar’ın çalışma koşulları çok iyiydi. Ya Arka Sokaklar gibi bir dizide oynayabilirim ya da televizyon programı olabilir” dedi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin