resim yok
09 Temmuz 2011 - 00:00

 

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman Etiler’de kuzeni ve arkadaşıyla yemek yerken Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi. Uzun süredir bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Seranay Sarıkaya ile ilişkisi adeta yılan hikayesine dönen Tolgahan Sayışman’ın keyifsiz halleri gözlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberlerine cevap vermeyerek tek başına tatil yapan güzel sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın yanına tatiline eşlik etmek için giden Tolgahan Sayışman, barıştıklarının sinyalini verdi. Şu anda Sarıkaya’nın ailesi ile birlikte tatiline devam ettiğini söyleyen Tolgahan Sayışman ‘Kısmet. İnşallah döndüğünde bizi yine yan yana görürsünüz.” diyerek ilişkileri ile ilgili hala bir sonuça varamadıklarını belli etmiş oldu. Ayrıldıklarını adeta doğrularcasına ”bir gün röportaj yapalım bütün sorularınıza cevap vereceğim.Sizin sormak istediğiniz çok şey var. Benim söylemek istediğim çok şey var” diyen Tolgahan Sayışman, kafaları daha çok karıştırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin