Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin’den çarpıcı açıklamalar…

Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Pınar Alçiçek
24 Ağustos 2023 - 12:20
Kültür Sanat

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına her daim damga vuran dizinin 18’inci sezonu yayınlanmak için gün sayıyor...

Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin, çok samimi açıklamalarda bulundu.

23-08/24/arkasokaklar-kanald2023-3939.jpg

Yeni sezon ile ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu dile getiren Zafer Ergin:

“Şu an çok heyecanlıyız. 16 sene 17 sene derken 18’inci senedeyiz. Başladığımızda seyircilerimiz de küçüktü biz de küçüktük. Çok keyifli bir 16 sene geçirdik, 17’nci senede istirahat ettik 18’inde daha büyük başarılarla seyircimizle buluşacağız inşallah." dedi.

Arka Sokaklar’ın bu kadar uzun soluklu olmasıyla ilgili:

“Herkes elinden geleni yapıyor. Çok güzel bir senaryo, çok güzel bir yönetim, çok saf ve temiz çalışmalar. Bizim bir de reddedilmeyecek ve terk edilmeyecek bir seyirci kitlemiz var. 18 sene uzun bir zaman. Başladığımızda 10 yaşında olan çocuklar şimdi 28 yaşında… Askerliğini bitirmiş belki evlenmiş olabilirler. Onun için böyle bir çaba içinde böyle bir güzellik içinde bulunmak baya keyif veriyor. Büyük emekler, büyük çabalar ve büyük çalışmalar sonucu biz bugünlere geldik.” şeklinde ifade etti.

Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile kendi gününde ve kendi saatinde Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin