resim yok
18 Şubat 2014 - 09:42
Magazin

''Benim ödülümü başkasına verdiler...''

'Yaşasın Hafta Sonu' programına konuk olan Tolga Çevik:

''1998 yılında 'En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldın' deyip ödülü başkasına verdiler. Ben de drama oynamayı bırakıp komediye başladım.''


A Haber'de İclal Aydın'ın sunduğu 'Yaşasın Hafta Sonu' programının Cumartesi günkü konuğu Tolga Çevik'ti.

 

İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

Çevik, ilginç açıklamalarda bulundu:

 

AMERİKA'YI SEVEMEDİM

* Çocuklarım işimi yadırgamıyor ama 'Neden bu kadar çok evde yoksun?' diyorlar. Beni evde daha fazla görmek istiyorlar.

 

Oğlum şu an 9 yaşında ama benimle 16 yaşında gibi konuşuyor.


* Amerika'da okurken çok yalnızdım, okul zordu; negatif duygular içindeydim. Şimdi Amerika'ya turne düzenlemek istiyorlar ama benim ayağım geri geri gidiyor.


* 1998 yılıydı, bir gün bir telefon geldi. "En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldın" dediler. Ödül alacağım haberi bir hafta içinde yayıldı. Derken bir telefon geldi ve bana "Sen daha çok gençsin. Biz o ödülü başka birine verelim" dediler.[reklam]

O benim son drama rolümdür. O gün söz verdim kendime ve dedim ki "Ben de sizi ters bir taraftan vuracağım bundan sonra..."

 

O ödülü kafaya çok takmıştım ama artık verseler de istemem. Onlar, bu hevesimi elimden aldıktan sonra komedi oynamaya başladım.

 

KAPALI GİŞE OYNAYACAKLAR!

Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın rol aldığı 'Arkadaşım Hoşgeldin' gösterisi, Nisan ayına kadar kapalı gişe oynayacak.

 

Tamamı doğaçlama gerçekleşen, oyuncunun da, seyircinin de ne zaman, ne olacağını bilmediği gösterinin Şubat ve Mart ayı biletleri tükendi. Nisan ayı biletleri Biletix'te satışta.

 

 

KARDEŞ PAYI'NDAN RÖVANŞI ALDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin