Arrow 5. sezona Rocky serisinin yıldızı konuk oluyor

Rocky serisinde Rocky Balboa'nın Rus rakibi Ivan Drago olarak bildiğimiz İsveçli aktör Arrow'un yeni sezonuna konuk oluyor.

Volkan Küçükel
24 Ağustos 2016 - 00:00
Yeni Bölüm

Arrow'un 5. sezon sürprizleri bitmiyor!

Rocky IV'ün yıldızı Dolph Lundgren, Arrow'un 5. sezonuna konuk oluyor.

SEZONUN YENİ KÖTÜSÜ

Dizinin showrunner'ı Wendy Mericle yaptığı açıklamada "Bu sezon Rusya'da geçecek flashback (geçmişe dönüş) sahnelerde Dolph Lundgren'i büyük kötü olarak hikayeye sokacağız" şeklinde konuştu.

LUNDGREN'İN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Lundgren'in dizide Rus hükümetiyle çalışan ve Bratva'nın (Rus mafyası) tehlikeli ve ürkütücü liderini canlandıracağı belirtiliyor. Bu arada gelen haberlere göre Oliver'in bu sezon son kez flashback sahnelerini izleyeceğiz.

16-08/23/dolph-lundgren-2.jpg

Rocky serisinde Rocky Balboa'nın Rus rakibi Ivan Drago olarak bildiğimiz İsveçli aktör ayrıca usta aktör Sylvester Stallone ile yeniden buluştuğu The Expendables (Cehennem Melekleri) film serisinde de karşımıza çıkmıştı.

5. SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Dizinin yeni sezonunda birçok yeni yüzle karşılaşacağız. Carly Pope (Coast City muhabiri), Chicago P.D.'den Josh Segarra, Reaper'dan Rick Gonzalez (Wild Dog), The Walking Dead'den Chad L. Coleman (Tobias Church), The McCarthys'ten Tyler Ritter (Dedektif Malone), Blindspot'tan Joe Dinicol (Rory Regan) ve eski WWE dövüşçüsü Cody Rhodes yeni sezonda karşılaşacağımız yeni isimler.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland ve Emily Bett Rickards'lı Arrow, yeni sezonu için 05 Ekim Çarşamba akşamı The CW ekranlarına dönüş yapacak.

Arrow 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin