Arrow beşinci sezonda beklenilen finali yapmayacak!

Arrow’un 2012 yazında yapılan basın konferansında dizinin başladığı gibi biteceği söylenmişti. Oliver onu beş yıldır Starling City’den ayrı tutan Lian Yu’dan kurtaracak olan gemiyi gözetleyecekti.

Berfu Özlen
05 Aralık 2016 - 17:44
Yeni Bölüm

Bu konu ile alakalı Andrews Kreisberg; en son bölümün ilk bölümde flashback olarak yayınlanacak olan Oliver’in daha sonra pilot bölümde onu kurtaracak olan gemiyi gözetleme sahnesi olacağını söylemişti.

Ancak böyle olmadı.

Spoiler uyarısı! Yazının bundan sonrası beşinci sezon finali ile alakalı bilgiler içermektedir.

Senarist ve yapımcı Marc Guggenheim’in TV Line’a konuştu.

“Aslında 2012 senesinde dizinin 5 sezon süreceğini planlamıştık. Hep ilk sahne ile son sahneyi bir araya getirip sonunda kocaman bir Moebius şeridi oluşturacağımızı düşünmüştük. Hala içimde bir yerlerde keşke böyle olsaydı diyorum. Bir yandan yapay bir şekilde şovu uzatmak istemedim, diğer yandan yapay bir şekilde bitsin de istemedim. Beş yıl önceki ben baştaki planı çok seviyordu. Çok zarif bir final olurdu ama işler değişti. Ve eminim ki Beşinci sezon finalini başka bir şekilde mükemmel hale getirebilirim.”

Bu da demektir ki beşinci sezonda dizi Oliver’ın kurtuluş bileti olan gemiye bakışları ile sonlanmayacak.

Guggenheim “Beşinci sezon finali için süper fikirlerimiz var. Ama aynı zamanda hadi şunu değiştirelim ya da hadi bu hikayeyi ekleyelim de diyebiliyoruz. Genellikle en değişik fikirler önceden düşünülmüş olanlar değil de bir anda ortaya çıkanlar oluyor. Kim bilir belki Tommy’yi öldürürüz. Hiçbir şeye körü körüne bağlı kalmamak en iyisi.” Diye ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin