Arrow, The Flash, Supergirl ve Legends of Tomorrow'un ortak bölüm fragmanı yayınlandı!

DC Comics evrenine dahil olan dört dizi Arrow, The Flash, Supergirl ve Legends of Tomorrow'daki karakterler bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
19 Kasım 2016 - 16:00
Yeni Bölüm

DC Comics evrenine dahil olan dört dizi Arrow, The Flash, Supergirl ve Legends of Tomorrow'daki karakterler bir araya gelmeye hazırlanıyor.

İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ!

Geçtiğimiz haftalarda paylaşılan kısa tanıtımın ardından, ortak bölüm için ilk fragman da yayınlandı.

The CW kanalının DC çizgi romanlarından uyarlanan dizilerinin birbiriyle ortak bölüm çekmesine artık iyice alıştık! Geçtiğimiz sene CBS kanalı bünyesindeki Supergirl'ün The CW'ya transfer olarak bu ortak bölümlerin bir parçası olması bu durumu daha heyecanlı hale getirdi.

ORTAK BÖLÜMLERİN HİKAYESİ

Kainatın uzak bölgelerinde yasayan uzaylı bir ırk olup gelişmişlikleri ve üstün yetenekleri ile tanınan The Dominators'ın merkezinde olacağı ortak bölümlerde dört yapımın süper kahramanları güç birliği yapacaklar.

16-11/19/dc-2.jpg

HANGİ BÖLÜMLERDE GÖRECEĞİZ?

Arrow, The Flash ve Supergirl'ün sekizinci, Legends of Tomorrow'un yedinci bölümlerine denk gelen bu crossover bölümlerin fragmanları da yayınlandı.

Şimdi bu görüntülere bir göz atalım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin