Arrow ve Supernatural ortak bölümü mü geliyor?

Stephen Amell, eğer gerçekleşirse Supernatural'da Dean ve Sam Winchester kardeşlere hayat veren Jensen Ackles ve Jared Padalecki ile ortak bir bölümde yer almaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Volkan Küçükel
07 Temmuz 2017 - 13:01
Gündem

Oliver Queen'in Winchester kardeşlerle tanıştığını ve bir takım oluşturduğunu hayal edebiliyor musunuz?

ARROW VE SUPERNATURAL EKİBİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİRSE?

Bu gerçekleşebilir mi? Arrow'un yıldızı Stephen Amell bunun gerçekleşmesinin mümkün olduğunu ve bu olay için büyük bir heyecan duyduğunu dile getirdi.

Facebook canlı yayınında hayranlarıyla buluşan yakışıklı aktör, eğer gerçekleşirse Supernatural'da Dean ve Sam Winchester kardeşlere hayat veren Jensen Ackles ve Jared Padalecki ile ortak bir bölümde yer almaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

AMELL'DEN ORTAK BÖLÜME YEŞİL IŞIK

"Bu durum gerçekten Jensen ve Jared'e bağlı" diyen Amell, Supernatural'ın yeni bir spin-off dizi hazırlığında olmasına CW ailesinin kıdemli üyeleri kadar sevindiğini söylerken olası bir Arrow & Supernatural ortak bölümü için "Ben bunun için tamamen hazırım" ifadesini kullandı.

17-07/07/stephen-amell.jpg

Aslında Stephen Amell bu düşüncesini ilk kez dile getirmiyor. Aktör, geçtiğimiz senelerde Kansas City Planet Comicon'da kendisine Supernatural dizisinde oynamak isteyip istemediği yönünde sorulan soruya "Greg Berlanti ve The CW'dan Mark Pedowitz ile bu konu hakkında konuştuk. Arrow ve Supernatural'ın ortak bir bölüm çekmesi harika olurdu" cevabını vermişti.

13. sezonunda efsane çizgi dizilerden Scooby Doo ile özel bir bölümde bir araya gelecek olan Supernatural'ın o bölümünde Sam ve Dean ikilisi gizemli olayları çözmek için Scooby ve arkadaşlarına yardımda bulunacaklar. Bakalım Supernatural ilerleyen zamanda Arrow ile ortak bir bölümde buluşup hayranlarını bir kez daha şaşırtacak mı?

Jensen Ackles ve Jared Padalecki'nin, Amell'ın açıklamalarına nasıl bir karşılık verecekleri merakla bekleniyor.

17-07/07/arrow-ve-supernatural.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin