Asena Tuğal Yaşı 19 dizisinin kadrosunda!

Yaşı 19 dizisinin kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
06 Ocak 2021 - 10:58
Gündem

Hikayesi hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşılmamış olsa da güçlü oyuncuları bir araya getirdiği oyuncu kadrosu ile daha şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gold Film imzalı yeni dizi projesi Yaşı 19'un oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

21-01/06/yasi-19.png

Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve çok daha uzun süredir dizi projelerini kabul etmeyen televizyon dünyasının başarılı ve sevilen ismi Hülya Avşar'ı setlere dönmeye ikna eden dizi projesi, Avşar'la daha önce Yavuz Özkan’ın "Bir Kadının Anatomisi" filminde birlikte rol aldığı başarılı aktör Mehmet Aslantuğ'u bir araya getirmiş, Deniz Çakır'ın da başrole adını yazdırmasının ardından kadroya: Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın ve Rüçhan Çalışkur da dahil olmuştu.

Asena Tuğal Yaşı 19 dizisinin kadrosunda!

21-01/06/asena-tugal.jpg

Merakla beklenen yeni dizisinin cast çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sevilen isimleri bir araya getiren diziye son olarak da Asena Tuğal katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin