Aşk-ı Memnu ekibi bir arada!

Beren Saat'in geçtiğimiz akşam gerçekleşen doğum günü kutlaması Aşk-ı Memnu ekibini bir araya getirdi. Gecede Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Hilal Saral ve Beren Saat birlikte poz verdi.

Berfin Sengil
27 Şubat 2024 - 10:23
Magazin

Bir döneme damgasını vuran ve halen yayınladığı günlerde reytinglerde önemli bir başarı elde eden Aşk-ı Memnu isimli dizinin oyuncuları Beren Saat'in doğum gününde bir araya geldi.

Halit Ziya Uşaklıgil'in romanından uyarlanan ve başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre gibi isimleri buluşturan dizinin yankıları sürüyor.

40 yaşına giren Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu'nun düzenlediği doğum günü pek çok ünlü ismi ağırlarken, bunlar arasında Aşk-ı Memnu dizisinin ekibi de yerini aldı.

Önceki akşam özel bir organizasyonla gerçekleşen Beren Saat'in doğum günü dizinin ekibini yeniden buluşturdu. Beren Saat, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem ve Hilal Saral'ın birlikte verdiği poz, sosyal medyada nostaljik anların yaşanmasına neden oldu.

Selçuk Yöntem sosyal medya hesabından yayınladığı kareye, "Mutlu yıllar Beren" notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin