Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakteri Bihter Ziyagil'in unutulmaz replikleri!

Kanal D'nin unutulmaz dizisi Aşk-ı Memnu yıllar sonra yeniden gündemde.

Merve Mutlu
24 Haziran 2020 - 16:48
Viral

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Hazal Kaya gibi başarılı ve sevilen isimlerin yer aldığı Kanal D'nin unutulmaz dizisi Aşk-ı Memnu, çok konuşulan finalinin ardından yeniden gündeme geldi. Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri de final sahnesindeki intiharı ile ölümünün ardından her yıl aynı tarih sosyal medyada bir anma gününe dönüşüyor. 

20-06/24/bihter-ziyagil.png

Başta twitter olmak üzere sosyal medyanın her alanında hakkında paylaşımlar yapılan dizinin sevilen karakterinin anması devam ediyor. Biz de unutulmaz karakter Bihter Ziyagil'in efsanevi repliklerini sizler için derledik. 

20-06/24/ben-bu.jpg

"Ben bu kapı açıldığında da öleceğim Behlül. Benim ölmemi istiyor musun? Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni beni? Bihter'ini?"

20-06/24/bihter.jpg

"Sana bu seneki hediyem bu olsun. Ömür boyu uzaktan bakacaksın bana. İyi seneler."

20-06/24/beren-saat.jpg

"Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara, her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin