"Aşk Mevsimi"nin yıldızlarına Çırağan Sarayı'nda özel çekim!

Sinemalarda yerini alan Aşk Mevsimi seyirci tarafından konuşulmaya başladı. Cem Yiğit Üzümoğlu ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolünde olduğu film için Çırağan Sarayı'nda özel bir çekim gerçekleştirildi. Aşk Mevsimi ne anlatıyor? Aşk Mevsimi nerede çekildi? Aşk Mevsimi'nin oyuncuları kimler? Ressam Şirin kimdir? Aşk Mevsimi uyarlama mı? Aşk Mevsimi ne zaman vizyona girdi? Dilan Çiçek Deniz kimdir? Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir?

Berfin Sengil
08 Şubat 2024 - 10:55
Kültür Sanat

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan ‘Aşk Mevsimi’ sinemalardaki yerini aldı.

Bozcaada’da başlayıp İstanbul’a uzanan, yıllar içerisinde git gide karmaşıklaşan bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Aşk Mevsimi’nin başrol oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu, ELLE Love için birlikte kamera karşısına geçti.

Aşk Mevsimi’ ilgili soruları yanıtlayan Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu samimi açıklamalarda bulundu. Canlandırdıkları ‘Şirin’ ve ‘Ali Yaman’ karakterleri ile ilişkileri sorulduğunda Dilan Çiçek Deniz, "Bu karakter özelinde kendimle bağ kurduğum çok yer oldu. Bu mesleğe erken başlamış genç bir kadın olarak zaman zaman kariyerimi daha ön planda tuttuğum zamanlar oldu, oluyor. Muhtemelen tam olarak onun gibi davranırdım" derken; Cem Yiğit Üzümoğlu, "Benim Ali Yaman’la çok ortak yönüm var. Ama onun gibi ben de yıllar içinde büyüdüm ve değiştim. Artık daha çok tartarak, düşünerek ve öngörerek karar almaya çalışıyorum" diye konuştu.

'Kavuşamayınca Aşk, Kavuşunca İlişki Oluyor'

Dilan Çiçek Deniz, ‘Kavuşamamak ve ulaşamamak aşkı sonsuz kılan bir şey mi’ sorusuna, "Bana göre, kavuşamayınca aşk, kavuşunca ilişki oluyor" şeklinde yanıt verirken; Cem Yiğit Üzümoğlu, "Bence bu olumsuzlukların tamamı aşkı belli bir noktaya kadar besleyen şeyler. Ama aşkın sonunu da getirebilecek kadar tehlikeli şeyler. Bilinmez denge en iyisi" dedi.

Farklı Cevaplar Verdiler

Aşk Mevsimi’ni izledikten sonra seyircilerin çetin bir çelişki yaşadığı ‘Hayat arkadaşı mı?’ yoksa ‘Hayatının aşkı mı?’ sorusuna filmin başrol oyuncuları da farklı cevaplar verdi. Dilan Çiçek Deniz ‘hayat arkadaşı’ derken; Cem Yiğit Üzümoğlu ‘hayatımın aşkı’ şeklinde cevap verdi.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanan ‘Aşk Mevsimi’ romantik ve çarpıcı hikayesiyle sinemalarda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin