Aşk ve Gurur başlıyor! Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Show TV ekranlarında yakında başlayacak "Aşk ve Gurur" dizisi merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu haberimizde!

Sibel Karagöl
17 Şubat 2017 - 00:50
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarında yakında başlayacak "Aşk ve Gurur" dizisi merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Aşk ve Gurur Kenan ile Murat arasındaki savaşın ortasında kalan Zeynep'in hikayesini konu alacak.

Zeynep Kimdir?

Güllerin Savaşı dizisinde muhteşem performansıyla yıldızı parlayan Damla Sönmez, Zeynep karalterini canlandıracak. Zeynep, Esen Ailesi’nin beş çocuğundan biri olan Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşamaktadır. Genç kızımız iki erkek arasında kalmasıyla hikayemiz başlar. Bir tarafta çocukluktan beri tanıdığı kendi dengi olan Murat, diğer tarafta yeni tanıştığı ama cazibesine karşı koyamadığı Kenan arasında kalan genç kızın kafası karışıktır. Murat ve Kenan arasındaki rekabet günden düne düşmanlığa döner ve Zeynep iki gencin arasında kalır.

 17-02/17/dam.jpg

Kenan Kimdir?

Aşk ve Gurur dizisinde Kenan karakterine Mert Fırat hayat veriyor. Kenan İstanbul’un köklü ve zengin ailelerinden birinin genç varisidir. Gününbirinde tesadüf eseri Zeynep'le tanışır ve ilk görüşte aşık olur. Kenan'ın hayatındaki tek nefreti ise Zeynep'e aşık olan Murat'tır.

17-02/17/ask.jpeg

Murat Kimdir?

Aşk ve Gurur dizisinde Murat karakterini Alper Saldıran canlandıracak. Murat Zeynep'le aynı mahallede yaşayan fakir bir gentir. Çocukluk aşkı Zeynep'e evlilik teklif eder. Zeynep ise Murat'a karşı büyük duygular hissetmediği için kararsız kalır. Murat Zeynep’e aşık sevgisi olan parası olmayan bir gençtir.

 17-02/17/alper.jpg

 Jane Austin’in ölümünün 200. yıl dönümünde Show TV ekranlarında yerini alacak Aşk ve Gurur dizisi hakkında yaptığımız ilk habere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin