Aşk101'in devamı olan Aşk102'nin provaları başladı!

Aşk101'in devamı için hazırlıklar başladı.

Merve Mutlu
14 Temmuz 2020 - 10:37
Gündem

Dünyaca ünlü içerik üreticisi olan Netflix'in Türkiye yapımı dizilerinden biri olan Aşk101, ilk sezonu ile büyük bir tartışma yaratırken aynı zamanda oldukça sevilmişti. Oyuncu kadrosunda: Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı, Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil gibi isimleri bir araya getiren dizinin yeni sezon hazırlıkları başladı.

20-07/14/ask-102.jpg

Yeni sezon onayını alan Aşk101 dizisinin devamı Aşk102 ismini alacak ve aynı kadro yola devam edecek. Çok sevdikleri öğretmenlerinin okuldan ayrılmaması için okula yeni gelen basketbol koçuna onu aşık etmeye çalışan bir grup lise öğrencisinin bu yolda aşk ve heyecanla tanışmasını konu alan dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Aşk102'nin hazırlıkları başladı!

20-07/14/ask-101.jpg

Sevilen isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren ve eğlenceli hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlamayı başaran Aşk101 dizisinin devamı olan Aşk102'nin okuma provaları başladı. Yakında çekimleri de başlayacak olan dizinin yeni sezonunun ne zaman olacağı ise henüz kesinleşmedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin