Aşka Düşman 1. bölümüyle bu akşam TV8'de başlıyor! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

TV8'in bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Aşka Düşman güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Aşka Düşman dizisi oyuncuları kimlerdir? Aşka Düşman dizisi konusu nedir? Aşka Düşman 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Aşka Düşman dizisi hangi gün başlıyor? Aşka Düşman İnci kimdir? Buse Meral kimdir? Aşka Düşman Uygar kimdir? Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir? Aşka Düşman dizisi Bahriye kimdir? Nazan Kesal kimdir?

Volkan Usta
04 Ocak 2024 - 14:40
Kültür Sanat

TV8'in kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Aşka Düşman bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Aşka Düşman dizisi konusu nedir? Aşka Düşman oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Aşka Düşman dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...İşte detaylar! 

Aşka Düşman dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Bahriye (Nazan Kesal): “Ant içtim; aşk hanemden içeri girmeyecek!”

İnci (Buse Meral):  “İnsan hiç tatmadığı bir duyguya düşman olabilir mi? Ben oldum.”

Uygar (Cem Yiğit Üzümoğlu): “Aşk; insanın kendisi olup huzur bulması değil midir?”

Feraset (Esra Ruşan): ‘’Aşk; sıkıştığım köşelerden beni çekip çıkaracak zannetmiştim, daha çok kapana kısılacağımı nereden bilebilirdim?’’

Mahur (Merve Nur Bengi): “Hayatta ilk defa değerli bir şeye sahiptim; aşık olmuştum.”

Aşka Düman her Perşembe saat 20.00'de TV8'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin