Aşkın Yolculuğu Yunus Emre 19 Ocak'ta başlıyor

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’nin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu. Dizi 19 Ocak Salı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

resim yok
06 Ocak 2016 - 13:12
İptal - Onay

Yapımını Tekden Film adına Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız’ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Emre Konuk’un oturduğu Aşkın Yolculuğu Yunus Emre Dizisinin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu. Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’nin 23. bölümü,  19 Ocak Salı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

YENİ OYUNCULAR

Başrollerini Yusuf Gökhan Atalay (Yunus Emre) Payidar Tüfekçioğlu ve (Tapduk Emre) Baran Akbulut’un (Molla Kasım) üstlendiği diziye Ceyda Kasabalı (Zahide), Pelin Orhuner (Bacım Sultan) ve Mehmet Ali Kaptanlar (Candaroğlu Argun Bey) gibi yeni isimler eklendi. Dizide ayrıca Mehmet Çepiç, Asuman Çakır, Mehmet Önder, Murat Aydın, Mehmet Ali Tuncer, Sedat Erdiş, Fehmi Gökdeniz, Ahmet Talay, Remzi Özgüllü, Arda Kalaycı, Serhan Toksoy, Gökçe Saatçi, Eyüp Fındık, Samet Demir, Ahmet Büyükyıldız ve Alican Arıkan gibi oyuncularda yer alıyor.

 

13. Yüzyılın Dünyası

Yunus’un tasavvuf yolunda, hakikate ulaşmak için yaptığı yolculuğu ve bu yolda başta kendi nefsiyle olmak üzere verdiği savaş ile çektiği çileyi konu alan Aşkın Yolculuğu ‘Yunus Emre’ prodüksiyonuyla da dikkat çekiyor. Dizi için Beykoz Kundura Fabrikası’nda 13. yüzyılın dünyası inşa edilirken ikinci sezonda açık ve kapalı platolara 5.000 metre plato ilave edildi. 15.000 bin metre kare kapalı ve açık platolarda Nallıhan Çarşı ve dükkânları, medrese, dergâh, ahi ocağı, han, konak, tekke,  gibi mekânlar inşa edildi. Yine Aşkın Yolculuğu ‘Yunus Emre’ dizisi için 400 kostüm ve 250 başlık üretilirken toplamda 6.000 metre kumaş kullanıldı. Döneme ait 2000’e yakın araç, gereç ve alet ise sıfırdan imal edildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin