Aşklarını ilan ettiler

Genç oyuncular Deniz Işın ile Erdem Şanlı geçtiğimiz akşam katıldıkları bir davette ilişkilerini ilan etti. Deniz Işın kimdir? Erdem Şanlı kimdir? Deniz Işın hangi dizide oynuyor? Erdem Şanlı hangi dizilerde rol aldı?

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 12:19
Magazin

Ömer dizisinde oynayan Deniz Işın ile Ateş Kuşları dizisinin sevilen oyuncularından Erdem Şanlı geçtiğimiz akşam katıldıkları bir davette el ele görüntülendi. Işın-Şanlı çifti böylelikle aşklarını ilan etmiş oldu.

Çiftin samimi görüntüleri de dikkat çekerken, Deniz Işın ile Erdem Şanlı sosyal medyadan yaptıkları paylaşıma da, "Mutluyuz" notu düştü.

İlişkinin Detayları Bilinmiyor

Deniz Işın ile Erdem Şanlı'nın aşklarının ne zaman başladığı bilinmese de magazin gündemine düşen haberle birlikte oyuncuların hayranlarından çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin