Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğluna büyük jest!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oğluna sunduğu özel hizmet çok konuşuluyor. İşte Kurt Efe'nin görüntülenmemesi için Kıvanç Tatlıtuğ'un aldığı lüks önlem...

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 12:40
Magazin

Aile dizisinde Aslan karakterine hayat vermesinin yanı sıra Beren Saat ile yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle de sinema listelerinde üst sıralarda yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu için aldığı önlemle de çok konuşuluyor.

VIP Araç ile Kuaför

Başak Dizer ile mutlu bir evlilikleri olan Kıvanç Tatlıtuğ, 2022 yılında kucaklarına aldıkları Kurt Efe'yi gözlerden uzak büyütmeyi tercih ediyor. Kameralara yansımasını istemedikleri görüntü nedeniyle son olarak Tatlıtuğ, oğlunun kuaförünü evlerine getirtti.

Takvim’den Aydın Hamza’nın haberine göre, Kurt Efe’nin görüntülenmesini istemeyen Kıvanç Tatlıtuğ, kuaförünü VIP araçla aldırdı. Tatlıtuğ, hem kendisinin hem de Kurt Efe'nin saç tıraşını yapması için Göktürk'teki evine kuaförünü çağırarak bakım işlemlerini yaptırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin