Aslı Bekiroğlu ifşa fotoğrafları hakkında açıklama yaptı!

Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun fotoğrafları sızdırıldı.

Merve Mutlu
03 Şubat 2020 - 13:43
Magazin

En son Benim Tatlı Yalanım adlı dizide başrol oynayan ve ekranların sempatik yüzlerinden biri olan oyuncu Aslı Bekiroğlu, teknolojinin kötü kullanımının mağdur ettiği ünlü isimler arasına girdi. Telefonundaki hesabı kırılan oyuncunun birçok özel görüntüsü internette paylaşıldı. 

20-02/03/asli-bekiroglu.png

Bekiroğlu'na ait olduğu iddia edilen müstehcen görüntüler sosyal medyada gündem olurken, yaşanan bu talihsizliğin ardından bir taraf oyuncunun görsellerini arar ve yayarken diğer bir taraf da #SiberSuçaOrtakOlma diyerek sanatçının yanında oldu. Birçok ünlü ismin bir araya gelerek oyuncuya destek olduğu bu konuda, Bekiroğlu da açıklama yaptı. 

20-02/03/bekiro.png

"Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim"

Siber zorbalık nedir?

Dijital iletişim araçları kullanarak bir kişi ya da gruba karşı zorbalık yapmak anlamına gelir. Bir bireyin yaşamına ve özgürlük alanlarına kasıtlı olarak yapılan ya da yapılmaya çalışan müdahaleleri kapsar. Birine dijital yollarla kötü davranmak, küçük düşürmeye çalışmak, şantaj yapmak, tehdit etmek, özel hayatına dair içerikleri paylaşmak ve yayılmasını sağlamak siber suçtur. #SiberSuçaOrtakOlma

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin