Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'in ünlü sevgilisi kim?

Oyuncu Bahar Şahin, Cenan Adıgüzel ile aşk yaşıyor.

Merve Mutlu
03 Şubat 2020 - 14:07
Magazin

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin, güzelliği ve oyunculuğu ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündeme geliyor. Sosyal medya fenomeni Reynmen ile yaşadığı ilişkiyi sonlandıran Şahin şimdilerde bir başka ünlü isim ile aşk yaşıyor. 

20-02/03/bahar-sahin-cenan-adiguzel.jpg

Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur, Berker Güven gibi isimlerle aynı projede yer alan Bahar Şahin, BKM Yapım tarafından Yılmaz Erdoğan yönetmenliğinde hazırlanan Kanal D'nin sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2'de rol alan Cenan Adıgüzel ile aşk yaşamaya başladı. Eskiden çok yakın arkadaş olan ikili yaklaşık 1 aydır da sevgili olarak hayatlarına devam ediyorlar. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve poz vermemek için büyük çaba sarf eden çift artık ilişkilerini inkar etmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin