Yeni dizi ve Ay ve Güneş'in hazırlıkları başladı!

ES Film imzalı yeni dizi Ay ve Güneş'in hazırlıkları başladı.

Merve Mutlu
03 Şubat 2020 - 15:04
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan ES Film imzalı yeni dizi Ay ve Güneş'in hazırlıkları başladı ve ilk oyuncusu belli oldu. Eda Tezcan tarafından senaryosu kaleme alınacak olan dizi şimdiden merak uyandırıyor. 

20-02/03/tansel-ongel.png

Çekimlerinin Kapadokya'da yapılacağı Ay ve Güneş dizisinin ana karakterlerinden ilki belli oldu. TRT'in yeni mini dizi projesi Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde de rol alacak olan Tansel Öngel, projede Murat karakterini canlandıracak.  

20-02/03/erkan-meric.png

Dizi hakkında daha önce çeşitli iddialar ortaya atılmış ve büyük merak uyandırmıştı. İddialara göre: oyuncu Erkan Meriç'in dizide yer alan isimlerden biri yer aldığı söylenmişti. ES Film'in patronlarından olan Yusuf Esenkal ise sosyal medya hesabından: "1000000 takipçili bir hesap tarafından beni de etiketleyip paylaşılınca yazma gereği duydum. Ay ve Güneş isimli projemiz için bahsi geçen oyuncu arkadaşımızla herhangi bir görüşme apmadık kendisine kariyerinde başarılar dilerim. Dizimizin kanalı da TRT1 değil. Projemizin oyuncularını ve detaylarını bu hafta boyunca peyderpey duyuracağız." yazılı açıklaması ile konuya açıklık getirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin