Ahmet Kaynak Zümrüdü Anka dizisine konuk oluyor!

Fox'un yeni dizisi Zümrüdü Anka dizisine konuk oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
03 Şubat 2020 - 15:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdü Anka dizisi, Fox ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin 3. bölümünde yeni bir oyuncu da diziye konuk olacak. 

20-02/03/zumrud-anka-1580733605.jpg

Vatani görevini yapmak üzere askere giden Serhat'ın öldüğünün duyulmasının üzerine, sevgilisi Zümrüt'ün Serhat'ın amcası ile evlenmesini ve tam bunun üzerine de Serhat'ın gelmesi ile aşklarının imkansız olmasını konu alan Zümrüdü Anka dizisinin yeni bölümünde sevilen bir oyuncu konuk olacak. Zümrüt ile Serhat aşkının anlatıldığı dizi ilgi çekmeye devam ediyor.

Ahmet Kaynak Zümrüdü Anka dizisine konuk oluyor!

20-02/03/ahmet-kaynak.jpg

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yürüttüğü, yönetmenliğini de Cemal Şan'ın üstlendiği Zümrüdü Anka dizisinin oyuncu kadrosu önümüzdeki bölümde yeni bir konuk ağırlayacak. Daha önce Düşler, Azad, Hayalet, Müjgan Bey, Düşler ve Gerçekler,Kaybolan Yıllar,Kavak Yelleri, Beş Kardeş, Servet ve Yasak Elma gibi dizilerde rol alan Ahmet Kaynak, Avukat Ejder karakteri ile 3. bölüm konuğu olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin