Aslı Enver ile Murat Boz çiftinden ayrılık haberi!

Türk magazin dünyasının en ünlü çiftlerinden olan ikilinin birliktelikleri olay olmuştu... 2,5 senedir beraber olan Aslı Enver ve Murat Boz'dan hayranlarını üzecek ayrılık haberi geldi.

Nurşah
13 Nisan 2018 - 15:18
Magazin

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Aslı Enver ile bir süredir beraber olduğu sevgilisi Murat Boz ayrıldı! İki buçuk senedir beraber olan ikilinin ayrılık haberi günün magazin gündemine bomba gibi düştü...

18-04/13/asli-enver-murat-boz-ayrildi-mi.jpg

Aslı Enver Murat Boz ayrıldı!

Elimize ulaşan haberlere göre medya dünyasının ünlü çifti Aslı Enver ile Murat Boz ayrılık kararı aldı... Geçtiğimiz senelerde ikili başrollerini Burak Özçivit ile birlikte paylaştıkları Kardeşim Benim isimli filmde rol aldı. Ardından Aslı Enver'in O Ses Türkiye adlı yarışma programının yılbaşı özel çekimlerine katılmasının ardından uzun süre magazin gündemini meşgul edecek ilişkileri de başladı. Aradan geçen 2,5 senelik süre zarfında adları çeşitli ayrılık haberlerine karışan çiftin bu sefer kesin olarak ayrıldıklarına ilişkin dedikodular bulunuyor. 

Güzel oyuncu Aslı Enver'in Murat Boz ile birlikte yaşadıkları evden geçtiğimiz günlerde taşındığı söyleniyor. İkilinin beraber oldukları fotoğraflar ise hala sosyal medya hesaplarında duruyor...

18-04/13/asli-enver-kimdir.jpg

Aslı Enver kimdir?

10 Mayıs 1984 doğumlu olan oyuncu 34 yaşında, 1.68 boyundadır. Londra'da dünyaya gelen oyuncu 12 yaşından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunudur. 

İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2003 yılında Show Tv'de yayınlanan Hayat Bilgisi ile yaşamış olsa da güzel oyuncunun asıl parladığı yapım Kavak Yelleri'dir... Günümüze gelene dek pek çok kaliteli film ve dizide rol almıştır. 2012 yılında Birkan Sokullu ile evlenmiş ve üç senelik bir birlikteliğin ardından 2015'te boşanmışlardır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin