Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May evleniyor! Nikah şahidi ise bakın hangi ünlü futbolcu!

Yeni Gelin dizisinde canlandırdığı Bella karakteri ile hayatımıza giren Jessica May önümüzdeki günlerde nikah masasına oturacak! Güzel oyuncunun nikah şahitliğini ise sahalardan tanıdığımız ünlü bir isim yapacak...

Nurşah
13 Nisan 2018 - 16:57
Magazin

Show Tv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilen Yeni Gelin dizisinin Bella karakteri ile tanıdığımız Jessica May ilerleyen günlerde evlenmeye hazırlanıyor! Nikah şahitliğini kim yapacak?

18-04/13/jessica-may-bella-huseyin-kara-ile-evleniyor.jpg

Yeni Gelin Bella ne zaman evleniyor?

Aslen Brezilyalı olan genç oyuncu sevgilisi Hüseyin Kara ile 30 Haziran tarihinde nikah masasına oturacak. 30 Haziran'da Brezilya'da gerçekleşecek evlilik töreninin nikah şahitliğini de özellikle Fenerbahçeli izleyicilerimizin sahalarda görmeye alıştığı ve çok sevdiği ünlü futbolcu Alex de Souza yapacak! Genç çift Brezilya'da gerçekleştirecekleri sade bir nikah töreninin ardından Türkiye'ye dönecek ve arkadaşları ile birlikte asıl kutlamayı buraya yapacaklar.

Alex de Souza 2004-2012 seneleri arasında Fenerbahçe'de forma giymiş ve takımın taraftarları tarafından büyük bir beğeni toplamıştı...

18-04/13/jessica-may.jpeg

Jessica May kimdir?

30 Kasım 1993 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelmiştir. Yeşil gözlü ve 1,75 boyundaki model Jessica May, etkileyici gülüşü ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önce Türkiye’de de bazı markalar için de foto modellik yapan Jessica May, Tolga Mengi'yle başrollerini paylaştığı Yeni Gelin dizisiyle oyunculuk kariyerine büyük bir adım attı. Güzel kadın fotoğrafçı olan sevgilisi Hüseyin Kara ile önümüzdeki yaz dünyaevine girecek!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin