Fox Tv'nin yeni dizisi Kırık Ayna'nın yönetmeni belli oldu!

Bu sezon başarılı işlere imza atan Fox Tv önümüzdeki günlerde yeni bir dizi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İsminin Kırık Ayna olacağı duyurulan filmin yönetmen koltuğunda ise başarılı projelere imza atan bir isim oturacak!

Nurşah
13 Nisan 2018 - 17:50
Kültür Sanat

Fox Tv bu sezon ekranlara getirdiği diziler ile oldukça başarılı işlere imza atıyor. Kanal'ın son projesi olan Bir Mucize Olsun dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başladı ve izleyicilerden olumlu yorumlar almaya başladı bile... Şimdi de TMC Film ile anlaştığı iddia edilen Fox Tv'nin yeni dizisinin adı Kırık Ayna olacak!

18-04/13/altan-donmez-kirik-ayna-yonetmen.jpg

Kırık Ayna dizisinin yönetmeni belli oldu

En kısa zamanda izleyicilerine kavuşması beklenen Kırık Ayna'nın cast çalışmaları devam ediyor. Henüz konusuna ya da oyuncu kadrosuna dair herhangi bir bilginin verilmediği dizinin yönetmeninin ise Altan Dönmez olacağı söylentiler arasında...

Altan Dönmez'in yer aldığı projeler

-Siyah Beyaz Aşk
-Şeref Meselesi
-Paramparça
-Güneşi Beklerken
-Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin