Şahsiyet yeni bölüm ne zaman? (7, 8, 9. bölümler)

Puhutv'nin ilgi çekici yeni dizisi Şahsiyet'in yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? 7, 8 ve 9. bölümlerin yayın tarihi belli oldu mu? Son eklenen fragmanların ardından yeni bölüm tarihi de belli oldu! Detaylar haberimizde!

Nurşah
13 Nisan 2018 - 21:59
Yeni Bölüm

Başrollerinde Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Müjde Ar ve Haluk Bilginer gibi usta oyuncuları izlediğimiz Şahsiyet dizisi oldukça değişik bir yayın takvimine sahip. Puhutv'nin hazırladığı internet dizisinin 1, 2 ve 3. bölümleri 17 Mart Cumartesi tarihinde toplu olarak yayınlanmıştı. 4, 5 ve 6. bölümleri ise aradan yaklaşık 4 hafta geçtikten sonra 13 Nisan Cumartesi tarihinde toplu olarak izleyiciye sunuldu...

Şahsiyet dizisi 7 8 ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı mı? Şahsiyet yeni bölüm tarihi belli oldu!

18-04/13/ahsiyet-7-8-9-bolumler.jpg

Şahsiyet yeni bölüm ne zaman?

Cuma akşamı PuhuTv'de yayınlanan üç bölümü ile izleyicilerine bir dizi ziyafeti hazırlayan Şahsiyet'in yeni bölüm tarihi ise henüz açıklanmadı... Fakat toplu yayınlanan bölümlerin arasındaki dört haftalık boşluğa bakarak 7, 8 ve 9. bölümlerin de tahmini olarak mayıs ayının ilk haftası gibi yayınlanacağını söyleyebiliriz... 

Şahsiyet dizisi 7. bölüm yayın tarihi bildirildiği zaman en kısa süre içerisinde sizlerle paylaşacağız. Şahsiyet 7 8 ve 9. bölüm fragmanları bu akşam yayınlanacak! Müjdeli haber Puhu Tv'den geldi! Sayfamızı takipte kalın!

4 Mayıs 2018 güncelleme: Merakla beklenen Şahsiyet 7 8 ve 9. bölümler 11 Mayıs Cuma günü puhuTv'de izleyicilerine kavuşacak!

18-05/02/ahsiyet-7-bolum-fragman.jpg

Şahsiyet dizisi konusu nedir?

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

Şahsiyet dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı!

Şahsiyet 7 8 9. bölümler fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin