Aslı Enver'den milyonluk reklam anlaşması!

Ünlü oyuncu Aslı Enver, hamileliği nedeniyle setlere ara vermişti. Aslı Enver'in üç ayrı firmayla yaptığı reklam anlaşması ise dudak uçuklattı! Aslı Enver kimdir? Aslı Enver hamile mi? Aslı Enver ne zaman doğum yapacak?

Gülcan Tarımoğlu
31 Ocak 2023 - 10:33
Magazin

Geçtiğimiz Kasım ayında sevgilisi Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan Aslı Enver dudak uçuklatan bir anlaşmaya imza attı.

Nikahın hemen ardından güzel oyuncu, hamilelik haberiyle hayranlarına ikinci mutluluk yaşattı. Hamileliği nedeniyle dijital bir platformda yayınlanacak ve çekimlerine başladığı diziden de ayrılan Aslı Enver, reklam anlaşmalarına yoğunlaştı!

Aslı Enver, üç ayrı firmayla reklam anlaşması yaptı!

Daha önce yüzü olduğu bankayla anlaşmasını 8 milyon TL'ye, kozmetik markasıyla olan anlaşmasını ise 5 milyon TL'ye yeniledi. Aslı Enver ayrıca bir bebek markasıyla da 5 milyon TL'ye el sıkıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin