Ömer dizisi 4. bölümüyle reytinglerde zirveye oturdu! Tüm dizileri tahtından etti!

Pazartesi akşamı 4. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyen Ömer dizisi, diğer haftalarda olduğu gibi bu hafta da reytinglerini yükseltmeyi başardı! Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı dizinin 4. bölümünde neler oldu? 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? 4. bölüm full izle! 5. bölüm fragmanı izle!

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi Ömer, dün akşam ekrana gelen bölümüyle reytinglerde zirveye yerleşti.

Yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren OGM Pictures ve Star’ın sevilen dizisi Ömer, AB’de 7,69 reyting ve 18,74 share alarak reyting sıralamasında en üst sıradaki yerini aldı. Ömer, ABC1 kategorisinde 6,09 reytingle üçüncü sırada, Total’de ise 5,31 reyting alarak dün gecenin en çok seyredilen işlerinden oldu.

Sosyal medyada da ilgi gören dizi, başarılı oyunculuklarının yanı sıra sevilen diyalogları ile de adından söz ettirdi. Başarılı oyunculuklarıyla göz dolduran dizinin oyuncuları da sosyal medyada konuşuldu. 

23-01/31/0c3a2089.jpg

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömerin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

23-01/31/0c3a8699.jpg

Ömer dizisinin oyuncu kadrosuna kimler var? Hangi isim hangi karakteri canlandırıyor?

Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlandığı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Simay Barlas yer alıyor.

23-01/31/0c3a7060.jpg

Ömer dizisinin konusu ne?

Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

ÖMER, her pazartesi saat 20.00’de Star’da

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin