Aslıhan Güner: "Başkası canlandırsaydı çok kıskanırdım"

Zübeyde, Analar ve Oğullar filminde Mustafa Kemal'in annesini canlandıran Aslıhan Güner, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Güner, film ve yeni projeleri hakkında konuştu.

ozan
04 Kasım 2023 - 11:16
Magazin

Son filminde canlandırdığı 'Zübeyde Hanım' karakteriyle Hollywood Türk Film Ve Drama Günleri'ne davet edilen tek Türk kadın oyuncu olan Aslıhan Güner, önceki gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. Amerika ve Fransa seyahatinden dolayı alışverişe çıktığını söyleyen Güner, ayaküstü gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Filmden dolayı çok güzel yorumlar aldığını ifade eden Aslıhan Güner, "İnsanların kalplerine dokunuyor olmak benim için en büyük mutluluk. Kariyerimin en anlamlı ve en önemli projesi oldu benim için. Zübeyde hanım rolü için hazır olduğumda ve o kıyafetleri giydiğimde 100 yıl öncesine gittim. Her çekim esnasını düşündüğümde, filmi izlediğimde gözlerim doluyor. Eğer Zübeyde Hanım'ı bir başkası canlandırsaydı çok kıskanırdım, gurur duyacağım bir iş oldu" dedi.

23-11/04/aslihan-guner-2-1699085829.JPG

Davet Almak Çok Kıymetli

Oyunculuğundan dolayı yurtdışından gelen davetler hazırlatılan Güner, "Oyunculuğumdan dolayı böyle davetler almak benim için çok kıymetli. Meslekteki 20. yılımı geride bırakıyorum. 2 hafta önce Toronto Kanada Film Festivaline davet edilmiştim ama buradaki gala sürecinden dolayı katılım sağlayamamıştım. Şimdi de Hollywood'dan bir davet aldık. Peşine Fransa'da gerçekleşecek bir özel gösterim için davet aldım. Elim telefonda, tarihler hemen hemen aynı zaman dilimlerinde uçağım netleşir netleşmez yola çıkacağım." diye konuştu.

'Ona Doyamıyorum'

Verdiği bir röportajda oyuncu eşi Mert Kılıç'la sevgili olma süreçlerinde "Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim" dediği hatırlatılan Aslıhan Güner, "Ben net bir insanım ve açık sözlüyüm. Mert'e de ilişkimizin 1. ayında bunu sormuştum. Mert'e olan aşkım hiç eskimiyor. Sanki 2 yıllık evli gibiyim ona doyamıyorum." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin