resim yok
08 Haziran 2006 - 00:00

Avrupa Yakası devam ediyor. Diziden ayrılacağı açıklanan Ata Demirer'in yerine de Şahan Gökbakar geliyor. Avrupa Yakası'nda anne oğulu canlandıran Hümeyra ile Ata Demirer arasındaki birkaç ay önce gerginlik yaşanmıştı. Hümeyra, sette dinlenirken Demirer ve arkadaşları yüksek sesle eğlenince tepki göstermişti. Demirer'in "O kadınla aynı sahnede görülmek istemiyorum" demesi tartışmayı alevlendirmişti. Demirer ardından da diziden ayrılmaya karar vermişti. Bu yüzden ikilinin ortak sahnelerinin çekimleri bile ayrı ayrı yapılıyordu. Yapımcılar da dizinin bu sezon biteceğini açıklamıştı. Ancak sürpriz bir gelişme oldu. Dizi bitmiyor. Demirer'in canlardırdığı Volkan karakterini ise komedyen Sahan Gökbakar'ın devraldığı söyleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin