resim yok
20 Haziran 2006 - 00:00

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kırık Kanatlar; 21. bölümünün ardından sezona veda ediyor. Çarşamba akşamı saat 22:30'da yayınlanacak olan sezon finalinin konusu ise şöyle; Çiftlikte düğün hazırlıkları başlar. Ayşe ve Nevzat'ın mutluluklarına diyecek yoktur. Zeynep ve Nazlı ise Ayşe'den ayrılacakları için üzgündürler. Kızlar, yakında çiftliğinin ellerinden gideceğinden habersiz bir şekilde, Nevzat'ı evlenince çiftlikte kalmaları için ikna etmeye çalışırlar. Cemal çiftliği Recep Efendi'ye satan adamı bulmak için kolları sıvar. Nazlı ve Cemal'in aşkları gittikçe yoğunlaşır. Aynı zamanda gizemli bir kadın, Cemal'i bulmak için kasabaya gelir. Bu kadının varlığı Cemal ve Nazlı'nın arasını açar. Düğün günü büyük olaylara gebedir. Şeref ne pahasına olursa olsun Ayşe'yi Nevzat'a yar etmemeye kararlıdır. Recep Efendi sonunda Nevzat'ın evinde sakladığı Halim'i görmeyi başarır, ardından da Nevzat'ı kaymakama ihbar eder.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin