Athena Gökhan sosyal medya linçleri hakkında konuştu!

Sevilen şarkıcı Gökhan Özoğuz sosyal medyadan gelen linçleri değerlendirdi.

Merve Mutlu
31 Ocak 2020 - 09:23
Magazin

1987 yılında kurdukları Athena grubu ile tanınan ve oldukça sevilen şarkıcı Gökhan Özoğuz, son dönemlerde sosyal medyada maruz kaldığı linçler hakkında ilk kez bir açıklama yaptı.

20-01/31/gokhan-ozoguz.jpg

Sevilen birçok şarkıya imzasını atan ve duruşunu belli etmekten de hiç çekinmeyen başarılı sanatçı, çekimleri Adana'da yapılan "Kendi Yolunda" adlı filmde Gökçe Bahadır ile başrolde oynamıştı. Filmin de yönetmeni olan Ömer Faruk Sorak'ın yeni film projesi olan "Aşk Tesadüfleri Sever 2" nin galasına katılan Özoğuz, maruz kaldığı linçlerle ilgili konuştu. 

20-01/31/gokhan-ozogzu-ath.jpg

Son zamanlarda Cem Yılmaz'ın da Özoğuz'u kast ederek her şeyi kendileri yapıyorlarmış gibi görerek linç edildiklerini söylediği sanatçı bu konuyla ilgili: "Ben sosyal medyada bir grup olduğuna inanıyorum. Onlar halkın sesi değil. 3 - 5 kişi var. Sistem kurmuşlar. Binlerce mesajı yönetiyorlar. Ben Cem Yılmaz'ın da linç edildiğini düşünmüyorum. Çünkü Cem linç edilecek bir şey yapmadı. Güzel farklı tarzlı 2 film yaptı. Bence halkın ne kadar tepkili olduğunu sokakta gezerken anlıyorsunuz" dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin