Survivor 2020 yarışmacı kadrosunda kimler var?

tv8'in sevilen yarışma programı Survivor için geri sayım başladı.

Merve Mutlu
31 Ocak 2020 - 10:13
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalı, birbirinden başarılı ve sevilen programlarını izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye, 15 Şubat Cumartesi final bölümüyle ekranlara gelecek ve veda edecek. Programın finali ile de Survivor 2020, 16 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacak.

20-01/31/survivor-2020.jpg

Survivor 2020'nin yarışmacıları büyük bir merakla bekleniyor. Şu ana dek adı kadroda kesinleşen ilk isim oyuncu Ersin Korkut olmuş, Türkiye televizyonlarında ilk kez yayınlanan Survivor'a katılan oyuncu Uğur Pektaş'ın da kadroda yer alacağına kesin gözü ile bakıldığı söylenmişti. 

Survivor'a kimler katılacak?

20-01/31/yasin-obuz-tayfun-erdigan.jpg

Yeni sezon yarışmacılarının sır gibi saklandığı Survivor yarışmasına katılacak 2 isim daha belli oldu. 16 Şubat'ta başlayacak olan yarışmada yer alacak isimlerden biri Masterchef programı ile tanınan Yasin Obuz olurken, Danla Bilic'in arkadaşı olarak tanınan Cemal Can Cansever ile şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan da yarışmada olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin